Interviu cu Port Papion - magazinul cu peste 700 de modele de papioane personalizate

de Andreea Ghica

Port Papion reprezinta o afacere handmade, cu sute de produse create special pentru barbatii din Romania. De la miri, cavaleri de onoare si nasi, pana la copiii de toate varstele.

1445859724181-article750x500.jpg?0144585

Magazinul Port Papion o are in spate pe Livia, o creatoare care se dedica intru totul pasiunii ei. Livia creeaza de una singura papioane de cea mai buna calitate, cu modele inedite, majoritatea personaliate dupa preferintele clientului. Asa se face ca papioanele din magazinul ei au cele mai diversificate modele, unele cu tematica, normal, in functie de nunta. Va invitam sa cititi interviul in randurile de mai jos si sa-i vizitati magazinul aici >> Magazin Port Papion 


Spune-ne cateva cuvinte despre istoria brandului tau. Cum ati ajuns sa faceti asta, cum ati evoluat etc.

Totul a inceput in 2013 atunci cand un prieten cauta un papion culoarea somon ( greu de gasit ). Am fost la mercerie, vazut material - cumparat - realizat primul papion. De atunci si pana azi am un portofoliu cu peste 700 de modele de papioane, apreciate atat de cei mari, cat si de cei mai exigenti clienti, copiii.


Cu ce va mandriti cel mai mult? 

Papioanele sunt lucrate manual si foarte multe modele sunt personalizate, aducand un plus de unicitate. Modelele personalizate sunt realizate printr-o tehnica moderna de imprimare, astfel incat imaginea sa fie direct impregnata in material si nu lipita pe acesta. Materialele folosite sunt de foarte buna calitate, iar fiecare produs este lucrat cu mare atentie la toate detaliile.

1445859727183-article750x500.jpg?0144585


In orice domeniu exista unii furnizori mai buni decat altii. In domeniul vostru, cum poate o mireasa sa-i deosebeasca?

Peste 90% din clientii Port Papion sunt femei, ele sunt mereu atente la detaliile produselor. Raportul pret-calitate este unul foarte bine studiat, materialele folosite sunt de o calitate superioara ( nu se decoloreaza, nu se rup , nu se lasa ), sunt cusute manual astfel incat papioanele sa aiba o tinuta dreapta si frumoasa si acestea sunt cateva din motivele pentru care poti sa alegi cu incredere papioanele marca Port Papion.


Dezvaluie-ne cateva trucuri/secrete din domeniul tau pe care miresele nu le cunosc

Port Papion ofera posibilitatea realizarii de accesorii personalizate si unicate. Papioanele pot fi imprimate cu logo, nume, desene sau mesaje special create dupa ideea clientul. De asemenea, daca miresele doresc sa ofere papioane pentru cavalerii de onoare asortate cu rochiile domnisoarelor si au deja materialul, atunci si acest lucru este posibil de realizat. La comanda se pot face accesorii si pentru fete, precum bentite sau agrafe de par, funde si brose.

1445860008186-article750x500.jpg?0144586


Ati avut nunti care v-au impresionat? De ce?

Nuntile in care mirii au venit cu ideile lor si m-au provocat sa le fac papioanele sunt cele mai interesante pentru mine. In fiecare papion am pus suflet si am avut emotii ca totul sa iasa asa cum si-au imaginat.

Cel mai recent eveniment pentru care am lucrat papioanele  a fost nunta unor mari pasionati de biciclete, de la miri, nasi, micii calaveri, cu totii au purtat papioane, brose si agrafe unicat si personalizate cu un model ales special pentru ei.


Sfaturi sau recomandari generale pentru miri/mirese?

Barbatul din viata voastra este unul special si merita o atentie deosebita, de aceea si el trebuie sa aiba un accesoriu potrivit pe care sa-l poarte cu drag in ziua nuntii. Port Papion va ajuta in alegerea acestui accesoriu si orice idee aveti, nu ezitati sa o comunicati.

1445859727184-article750x500.jpg?0144585


Ati avut parte si de cliente dificile? Cum abordati aceste situatii?

Nu am intampinat clienti dificili, ci doar situatii care de cele mai multe ori si-au gasit rezolvarea intr-un mod amiabil si rapid. Port Papion ofera consiliere prin email sau telefon pentru a veni in intampinarea fiecarui client in parte in alegerea produsului potrivit.


Care sunt pachetele/serviciile voastre pe care le recomandati cel mai mult viitorilor miri?

Orice accesoriu care este purtat cu placere si iti reflecta personalitatea merita o investitie, de aceea papioanele personalizate sunt cele mai recomandate. Fie ca esti iubitor al muzicii, bicicletelor, bufnitelor, pisicilor, fluturilor, florilor, chiar si al fotbalului sau al personajelor animate, toate acestea le gasiti la Port Papion.

1445860079187-article750x500.jpg?0144586


Altceva ce ti-ai dori ca cititorii WedList sa stie despre voi?

Port Papion inseamna doar Livia. Este o mica afacere handmade si aduce in primul rand satisfactie personala. Pasiunea este cea care ma conduce si asta se reflecta in munca de zi cu zi si in produsul finit. In permanenta veti gasi produse noi in magazinul meu, ideile sunt infinite si le astept cu drag si pe ale voastre sa le pun in practica.

Alegeti-va modelul preferat de papion pentru nunta voastra de aici >> Magazin Port Papion




Comentarii

Se incarca comentariile...